Uutiset

PS5 uutisia! Sony järjestää PlayStation 5 -pelitapahtuman 4. kesäkuuta

Sony on asettanut seuraavan Playstation 5 paljastaa tapahtuma 4. kesäkuuta klo 13.00 PDT (21.00 BST / 22.00 CEST / 6.00 AEST 5. kesäkuuta) – ja tämä keskittyy PS5-peleihin.



Uudessa blogipostaus , Sony Interactive Entertainmentin presidentti ja toimitusjohtaja Jim Ryan sanoo, että ensi torstaina tunnin mittainen YouTube-stream tarjoaa 'ensimmäisen katsauksen peleihin'. Tämä seuraa aiempia verkkotapahtumia, jotka paljastivat tulevan PS5-konsolin tekniset tiedot sekä sen uuden DualSense langaton ohjain .

Katso lisää

'PS5:lle tulevat pelit edustavat alan parhaita innovatiivisia studioita ympäri maailmaa. Sekä suuremmat että pienemmät studiot, uudemmat ja vakiintuneemmat, ovat kaikki tehneet kovasti töitä kehittääkseen pelejä, jotka esittelevät laitteiston potentiaalia', Ryan sanoo.

Odotamme kuulevamme lisää PlayStation Studiosista, joka on äskettäin julkistettu tuotemerkki ja logo sen eksklusiivisille ensimmäisen osapuolen PlayStation-peleille – mukaan lukien ehkä ensimmäiset eksklusiiviset PS5-pelit. Sormet ristissä.

On epätodennäköistä, että kuulemme lisää itse konsolista streamin aikana, sillä Sony aikoo selvästi jatkaa teaser-tapahtumien järjestämistä PS5:n julkaisuun asti. 'Tämä on osa PS5-päivityssarjaamme, ja voit olla varma, että ensi viikon esittelyn jälkeen meillä on vielä paljon kerrottavaa kanssasi', hän jatkaa.

Rullaa torstaina!

langattomat kuulokkeet iphone 11:lle

LISÄÄ:



PS5 vs Xbox Series X: tekniset tiedot, teho, ominaisuudet, hinnat ja ohjaimet verrattuina